Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 19 septembrie 2020. Un singur pronostic, două partide, de patru ori mai mulţi bani

Biletul pe goluri din 19 septembrie 2020. Pentru astăzi am ales două partide, din Belgia şi Franţa, în care am mizat pe acelaşi pronostic: GG3+. În primul meci, oaspeţii sunt favoriţi, în timp ce al doilea duel se anunţă unul echilibrat.

GG3+, cel mai întâlnit rezultat

Biletul pe goluri din 19 septembrie 2020. Waasland-Beveren primeşte vizita lui Anderlecht de la 21:45. Oaspeţii care au terminat pe 8 în campionatul trecut (îngheţat din cauza pandemiei după 29 de etape) sunt neînvinşi în această ediţie. Două victorii şi trei remize au bifat până acum, marcând de fiecare dată. Mai mult, cu excepţia ultimului succes, 2-0 cu Cercle, toate celelalte partide au avut goluri în ambele porţi. Situaţia gazdelor este delicată. După un succes în prima etapă, au pierdut următoarele 4 jocuri. În toate cele 5 etape, au înscris ambele echipe şi iar media de goluri pe meci a fost peste 4. 3 din ultimele 4 directe de pe acest teren au fost GG3+. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,97.

Au marcat amândouă în ultimele 7 directe

Biletul pe goluri din 19 septembrie 2020. Rennes şi Monaco joacă de la 22:00. Se anunţă un meci echilibrat, gazdele fiind uşor favorite, dacă ne uită la cotele oferite de bookmakeri. Ultimul joc dintre cele două în care una dintre formaţii nu a înscris datează din decembrie 2016, când Monaco a câştigat acasă cu 7-0 în Cupă. De atunci, au mai fost 7 directe, 6 dintre ele având cel puţin 3 goluri pe tabelă. În primele 3 etape, fiecare dintre ele are câte două victorii şi o remiză, 4 dintre cele 6 meciuri fiind GG3+. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,07.

Biletul pe goluri din 19 septembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare