Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 2 august 2020. Profit garantat cu selecţiile zilei

Biletul pe goluri din 2 august 2020. Profit garantat cu selecţiile zilei. Partidele care ne aduc un câştig însemnat sunt din prima ligă a Norvegiei, Viking FK – Kristiansund BK, Bodo Glimt – Stromsgodset şi IK Start – Mjondalen.

Biletul pe goluri din 2 august 2020

  • Biletul pe goluri din 2 august 2020 are în componenţă trei meciuri din prima ligă a Norvegiei. Prima de pe tichetul nostru le pune faţă în faţă pe Viking şi Kristiansund, două echipe ce sunt despărţite de patru puncte în clasament. Oaspeţii au marcat până acum atâtea goluri cât au primit gazdele, adică 21. 
  • Al doilea duel de pe biletul pe goluri le pune faţă în faţă pe Bodo Glimt şi Stromsgodset. Gazdele ocupă primul loc în clasament şi au cel mai bun atac din campionat. Ne aşteptăm să îşi mărească golaverajul şi de această dată.

Profit garantat cu selecţiile zilei

  • Ultimul meci de pe biletul pe goluri de astăzi, 2 august 2020, este cel dintre IK Start – Mjondalen, două echipe care se află pe sub linia roşie, pe locurile 14-15. Fiecare formaţie a marcat câte 10 goluri în cele 11 etape disputate şi ne aşteptăm de această dată la un GG.
  • Biletul pe goluri din 2 august 2020 are o cotă totală de 2,34 şi un câştig de 234 de lei.
Biletul pe goluri din 2 august 2020. Profit garantat cu selecţiile zilei

Biletul pe goluri din 2 august 2020. Profit garantat cu selecţiile zilei

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii