Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 2 februarie 2021. Peste 300 de lei din 4 goluri

Biletul pe goluri din 2 februarie 2021. Cui nu-i plac golurile? Nouă ne plac, aşa că vă propunem un bilet care le are în prim plan. În Scoţia, campioana en-titre nu are nicio şansă de a-şi păstra titlul şi a intrat în derivă, aşa că rezultatele sale lasă de dorit. Kilmarnock – Celtic începe la 21:45, în timp ce, în Cupa Spaniei, de la 22:00, Sevilla întâlneşte o echipă care a jucat foarte bine până în optimi. Rămâne de văzut cum se va descurca împotriva unui adversar mult mai bine cotat.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Celtic, la distanţă mare de Rangers, pare demoralizată

Biletul pe goluri din 2 februarie 2021. Celtic pare resemnată cu pierderea campionatului în acest sezon, după ce Rangers s-a distanţat la 23 de puncte (cu două meciuri mai mult jucate). Poate de aceea, Celtic are o singură victorie în ultimele 5 runde, un 2-0 cu ultima clasată Hamilton. De altfel, acela a fost şi singurul meci în care Celtic a marcat fără să primească gol. De partea cealaltă, Kilmarnock a primit cel puţin două goluri în fiecare dintre ultimele 3 meciuri, toate înfrângeri. Totuşi, lui Celtic i-a pus probleme pe teren propriu. Cel mai recent duel s-a terminat 1-1, precedat de două victorii ale oaspeţilor (3-1 şi 1-0), dar şi de două ale gazdelor (2-1 şi 1-0). Aşadar, trei din ultimele 5 directe au fost GG, Kilmarnock a marcat în 4 din cele 5, la fel ca oaspeţii. „Ambele marchează” are cota 1,81.

Sevilla, net superioară

Biletul pe goluri din 2 februarie 2021. În Cupa Spaniei, Sevilla nu ar trebui să aibă probleme cu Almeria, chiar dacă meciul se joacă pe terenul celei din urmă. Până acum, Almeria, locul trei în liga secundă, a reuşit nişte rezultate bune în Cupă: a eliminat-o pe Osasuna la lovituri de departajare în optimi, după ce trecuse în prealabil de Alaves (5-0) şi Numancia (2-1). Totuşi, niciunul dintre adversarii amintiţi nu se ridică la valoarea Sevillei, care a spulberat Valencia, 3-0, în turul precedent. „Peste 1,5 goluri Sevilla” are cota 1,79.

Biletul pe goluri din 2 februarie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare