Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri din 2 ianuarie 2022. Şapte dintr-o lovitură!

Majoritatea campionatelor sunt încă în vacanţă, dar asta nu înseamnă că nu am reuşit să facem un bilet, sperăm, verde. Avem şapte selecţii pentru o cotă totală de 41,46, adică un profit de peste 2.000 de lei la o investiţie minimă de 50 de lei. E doar a doua zi din an şi bugetul nostru poate să treacă brusc pe plus.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Derby în Premier League

Cel mai tare meci al zilei se anunţă acela dintre Chelsea şi Liverpool, echipele care încearcă să o prindă pe City în fruntea Premier League. Ambele au probleme de lot din cauza accidentărilor şi suspendărilor, dar şi rezerve pe măsură. Momentan, Chelsea are un punct în plus, dar şi un meci mai mult. E genul de meci în care ne aşteptăm să înscrie ambele formaţii (cotă 1,60).

Spania încheie returul

Oficialii din Spania nu au acceptat amânarea meciurilor, deşi mai multe echipe se confruntă cu mari probleme de lot, din cauza valului de coronavirus. E cazul Barcelonei, spre exemplu, sau al lui Atletico. Tocmai de aceea am evitat acele partide şi am selectat doar două din ultima etapă a turului. Prima, Alaves – Sociedad, aduce faţă în faţă două formaţii ieşite din formă, fără victorie în ultimele 5 runde. Oaspeţii sunt uşor favoriţi. Nu anticipăm prea multe goluri şi nu excludem chiar o remiză albă. Mizăm pe „nu marchează ambele” (cotă 1,80).

În schimb, Betis – Celta Vigo, a doua alegere spaniolă, e o partidă în care se va înscrie. Mizăm pe 3+ (cotă 1,82). Betis e sus în clasament, pe 3, şi în ultimul timp a jucat excelent pe teren propriu. 4-0 cu Sociedad, 3-1 cu Levante, 4-1 cu Valencia sau 3-2 cu Rayo sunt rezultate din ultimele 5 runde acasă. Celta n-a mai pierdut nici ea de 4 deplasări, aşa că jocul direct are toate datele unei partide frumoase.

Granzii au misiune uşoară în Cupa Franţei

În 16-imile Cupei Franţei, doi dintre granzi au misiuni uşoare în deplasare. Marseille joacă la Chauvigny, în timp ce Monaco se deplasează la Quevilly Rouen. Pariem pe atacul lui Monaco, mai exact că înscrie de minim două ori (cotă 1,60), şi pe defensiva lui Marseille, Chauvigny nu înscrie (cotă 1,52).

Pronosticuri pe goluri în Portugalia şi Israel

Închidem biletul cu două pronosticuri pe goluri. În Portugalia, se joacă Vizela – Belenenses. Oaspeţii au cea mai slabă echipă, ultimul loc din clasament şi dour 7 goluri înscrise în primele 14 runde. Nici gazdele nu strălucesc în atac, dar măcar nu sunt în zona roşie a clasamentul. Confruntarea dintre cele două nu promite prea multe şi credem că măcar una dintre cele două formaţii nu va înscrie (cotă 1,82).

Hapoel Beer Sheva – Bnei Sakhnin e meci între echipe de play-off (top 6) în Israel. Gazdele domină campionatul, iar după 15 etape nu au cunoscut încă gustul amar al înfrângerii. Au 11 victorii şi 4 remize, golaveraj 26-10. Acasă, marchează mai mult şi anticipăm un nou succes facil. Avem un bilet 100% pe goluri, aşa că mizăm „peste 1,5 goluri gazde”, la cotă 1,67.

Bilete câștigătoare