Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 2 septembrie 2020. Ponturi safe pentru profit

Biletul pe goluri din 2 septembrie 2020. Ponturi safe pentru profit. Acestea vin de la două meciuri din Cupa Poloniei și de la două meciuri din Divizia Norra a Suediei. Primele două sunt programate ceva mai devreme, de la ora 17:00, în timp ce ultimele se joacă de la 20:00.

Biletul pe goluri din 2 septembrie 2020

  • Biletul pe goluri din 2 septembrie 2020 este altcătuit din patru ponturi pe care eu le consider safe pentru a obține profit. Primele două vin de la partide din Cupa Poloniei, Podhale Nowy Targ – Pogon Sz. și KS Polonia Nysa – G.Leczna. La ambele vă recomand peste 2,5 goluri.

Ponturi safe pentru profit

  • Ultimele două ponturi safe pentru profit sunt dintr-o ligă inferioară a Suediei. IF Sylvia – Vasalunds IF și Sollentuna – Team TG FF sunt cele două meciuri la care pronosticurile sunt peste 2,5 goluri.
  • Biletul pe goluri din 2 septembrie 2020 are o cotă totală de 3.03, o miză de 100 de lei și un potențial câștig de 288.73, dacă este pariat în agenție.
Biletul pe goluri din 2 septembrie 2020. Ponturi safe pentru profit

Biletul pe goluri din 2 septembrie 2020. Ponturi safe pentru profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare