Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 20 august 2021. Câştigăm 2.750 de lei din ligile secunde

Biletul pe goluri din 20 august 2021. Astăzi ne concentrăm atenţia pe ligile secunde din Olanda şi Austria, două campionate în care se marchează mult şi în care GG-ul e un rezultat normal. Avem 7 selecţii, pentru un câştig potenţial de 2.750 de lei.

GG-uri în Austria

Biletul pe goluri din 20 august 2021. Începem cu două partide din Austria, unde aşteptăm GG fără probleme. Primul meci e Floridsdorfer – St. Polten, de la 19:30, între două formaţii care numai meciuri de „ambele marchează” au dat în cele patru runde de până acum. GG-ul, în cazul lor, e cotat la 1,60. A. Lustenau – Innsbruck e duel la vârf, de la 21:30. Gazdele sunt liderul clasamentului cu 9 puncte, iar oaspeţii nu au pierdut niciodată. Ne aşteptăm la „ambele marchează”, chiar dacă Innsbruck are cea mai bună defensivă. Totuşi, merge pe terenul liderului. „Ambele marchează” e cotat la 1,50.

GG3+ pe echipele secunde ale prim-divizionarelor

Biletul pe goluri din 20 august 2021. În liga a doua din Olanda se joacă etapa a treia, toate meciurile fiind programate la ora 21:00. Două partide ne-au atras atenţia pentru GG3+, echipele de tineret ale lui Ajax şi Utrecht având meciuri „afară” la Den Bosch, respectiv Dordrecht. De obicei, în astfel de cazuri se lasă cu o ploaie de goluri. Şi bookmakerii dau cote destul de mici pentru GG3+. La Den Bosch – Jong Ajax avem 1,62, iar la Dordrecht – Jong Utrecht, ceva mai mare, 1,80.

Trei meciuri de peste 3 goluri

Biletul pe goluri din 20 august 2021. Tot în liga secundă din Olanda am mai luat 3 partide de minim trei goluri. De Graafschap – NAC Breda, SC Telsart – Roda şi Excelsior – Volendam sunt dueluri între echipe decente, care au trecut şi pe Eredivisie, dar nu au rezistat. Dintre toate, doar Roda şi Excelsior au câte un meci de „under” în acest sezon, iar asta spune multe despre cât de ofensiv e fotbalul olandez. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,62 la primele două meciuri amintite şi 1,50 la Excelsior cu Volendam.

Biletul pe goluri din 20 august 2021

Biletul pe goluri din 20 august 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare