Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 20 decembrie 2020. Cotă 2,75 pentru patru reuşite

Biletul pe goluri din 20 decembrie 2020. Două dintre cele mai puternice întreceri interne din lume ne pot aduce nu mai puţin de 275 de lei. Mizăm pe West Bromwich Albion – Aston Villa, de la 21:15 în Premier League, şi Eibar – Real Madrid, de la 22:00 în La Liga. În ambele partide oaspeţii sunt favoriţi, iar noi credem că vor marca de cel puţin două ori fiecare.

West Brom, penultima în clasament

Biletul pe goluri din 20 decembrie 2020. West Brom – Aston Villa este un duel între două formaţii despăţite de 12 puncte, în condiţiile în care oaspeţii au două meciuri mai puţin disputate. Villa a avut un start fantastic de campionat, dar în ultima perioadă a scăzut puţin ritmul. Oricum, cu 19 puncte în 11 jocuri stă mult mai bine decât gazdele care au doar 7 puncte în 13 partide. West Brom are o singură victorie şi aceea faţă singurei echipe mai slab clasate, Sheffield United. „Peste 1,5 goluri Villa” are cota 1,72.

Real, în cursa de urmărire a liderului

Biletul pe goluri din 20 decembrie 2020. Real Madrid, campioana en-titre a Spaniei, merge pe terenul lui Eibar în încercarea de a egala punctajul lui Atletico, liderul campionatului. Trupa lui Zidane pare să fi depăşit criza ce se profila la un moment dat şi a pornit în cursa de urmărire a rivalei din oraş. Dacă învinge la Eibar, Realul va ajunge la 29 de puncte, la fel ca Atletico, dar va avea 3 partide în plus. Eibar, formaţie de mijlocul clasamentului, nu a pierdut în precedentele 5 runde, în care a bifat o victorie şi 4 remize. Dar contra Realului, aşa cum era de aşteptat, a pierdut aproape de fiecare dată. „Peste 1,5 goluri Real” are cota 1,60.

Biletul pe goluri din 20 decembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii