Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 20 martie 2020. Cotă 3,50 în duelurile nou-promovatelor

Biletul pe goluri din 20 martie 2020. Pandemia a paralizat întreaga lume şi, în particular, sportul. Să ne bucurăm de faptul că mai avem încă fotbal. În Belarus, tocmai a început campionatul, iar astăzi se desfăşoară două meciuri din etapa 1, în care sunt implicate formaţii proaspăt promovate şi echipe de top 4 în sezonul precedent.

1,60 că se înscrie, dar puţin

Biletul pe goluri din 20 martie 2020. De la 17:00, începe Brest – Smolevichi. Gazdele sunt campioana en-titre, pe când oaspeţii sunt proaspăt intraţi în primul eşalon, după ce au terminat pe poziţia secundă în a doua ligă. Entuziasmul promovării îi va determina să facă o partidă bună împotriva unui adversar net superior. Ne aşteptăm la victoria strânsă a lui Brest într-un meci cu puţine goluri. „Total goluri 1-3” are cotă 1,60.

Două echipe cu meciuri spectaculoase

Biletul pe goluri din 20 martie 2020. A doua partidă a zilei este cea dintre Dinamo Minsk şi Rukh Brest, de la 19:00. Gazdele tocmai au fost eliminate din Cupă de BATE Borisov cu 5-3 la general şi au ajuns la patru înfrângeri consecutive în întâlnirile oficiale. Ultimele 6 meciuri ale lor s-au terminat cu cel puţin 3 goluri pe tabelă. Oaspeţii au reuşit promovarea la penalty-uri (după 2-1 şi 1-2), în barajul cu Dnyapro. Înfrângerea din acel baraj a fost singura din septembrie încoace, în 12 partide disputate. Ultimele 4 dintre acestea s-au încheiat „peste 2,5”. „Total goluri 3-5” are cota 2,20.

Biletul pe goluri din 20 martie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii