Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 2021. Din baraje ne vin banii

Biletul pe goluri din 2021. Pentru astăzi, vă propunem un bilet cu două meciuri, ambele decisive pentru stabilirea ultimelor participante în competiţiile continentale. Jucăm pe barajele de Conference League din Slovacia şi Danemarca şi aşteptăm un câştig de peste 300 de lei. Ambele partide încep la ora 20:00.

Zilina, 14 victorii consecutive în directele de pe teren propriu

Biletul pe goluri din 2021. MSK Zilina – FC Vion Zlate Moravce este o confruntare între echipele care au terminat play-off-ul pe locurile 4 şi 5. Ca să dispute această finală, Zilina e trecut cu 4-2 de Sered, iar Marvce cu 2-0 de Trencin. Acum, se vor întâlni pentru şasea oară în acest sezon şi a patra în ultima lună şi jumătate. Două jocuri au fost la Zilina, care s-a impus de fiecare dată fără probleme, 4-1 în sezonul regular şi 5-1 în play-off. De altfel, Zilina a câştigat ultimele 14 confruntări de pe teren propriu, iar în 10 dintre ele a marcat de minimum 3 ori. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,87.

Ultimul bilet european

Biletul pe goluri din 2021. În Danemarca, Aarhus şi Aalborg au ultima şansă de a prinde trenul european. Spre deosebire de Liga 1, la nordici, doar câştigătoarea play-out-ului are şansa de a ajunge în Conference League, dacă o bate în baraj pe ocupanta locului 4 din play-off, în deplasare. Adică, Aalborg să treacă de Aarhus. Meciul se anunţă echilibrat. Niciuna dintre echipe nu a strălucit ca formă, ambele sunt obosite după un sezon lung. Totul se decide într-un singur meci, aşa că presiunea va fi mare. Vom merge pe „ambele marchează”, la cotă 1,75.

Biletul pe goluri din 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii