Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 21 iulie 2020. 150 de lei profit dacă nu marchează ambele în Portugalia

Biletul pe goluri din 21 iulie 2020. Biletul de astăzi vine din Portugalia. Mai exact, din etapa 33 – penultima – a primei ligi, care are programate două partide în această seară. Sunt două meciuri care pun faţă în faţă câte o echipă de la retrogradare şi una de podium.

Spectacolul va lipsi

Biletul pe goluri din 21 iulie 2020. Sporting – Setubal, de la ora 21:00, este înfruntarea dintre locul 3 şi penultima poziţie. Setubal a câştigat ultima dată în ianuarie, iar de atunci au trecut 14 meciuri. Sporting vine după trei partide în care cel puţin una dintre echipe nu a înscris. Se anunţă un meci sărac în spectacol. „Nu marchează ambele” are cota 1,62.

Se va juca la o singură poartă

Biletul pe goluri din 21 iulie 2020. Aves – Benfica, de la 23:15, este o partidă şi mai dezechilibrată. Benfica, locul secund, viitoare participantă în Liga Campionilor, se deplasează la ultimul loc, Aves, care a strâns 17 puncte în 32 de etape. Avem toate premizele unui joc la o singură poartă. Mai mult, Aves nu a înscris în 8 din ultimele 9 jocuri, iar în cel în care a reuşit să marcheze, a câştigat 1-0 cu Setubal. „Nu marchează ambele” are cota 1,55.

Biletul pe goluri din 21 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii