Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Biletul pe goluri din 21 iulie 2021. Câştigăm 475 de lei din Copa Libertadores

Biletul pe goluri din 21 iulie 2021. Dacă în Europa competiţiile continentale sunt abia în faza tururilor preliminare, în America de Sud se joacă optimile. Iar noi profităm şi facem un bilet de cotă 4,75 din doar două meciuri şi minimum 4 goluri.

Barcelona, doar victorii acasă

Biletul pe goluri din 21 iulie 2021. Barcelona – Velez se joacă de la 01:15. În tur, Velez a câştigat cu 1-0, astfel că Barcelona e nevoită să atace. Gazdele din Ecuador au câştigat meciurile de pe teren propriu, chiar dacă adversarul s-a numit Strongest (4-0), Boca Juniors (1-0) sau Santos (3-1). Acum întâlnesc o echipă argentiniană care a pierdut deja în Ecuador, cu LDU Quito (1-3), în grupe. Ne aşteptăm ca Barcelona să atace şi să puncteze, dar dacă va fi suficient sau nu, asta e o altă problemă. „Peste 1,5 goluri Barcelona” are cota 2,26.

DyJ a marcat în toate meciurile, dar Flamengo e favorită

Biletul pe goluri din 21 iulie 2021. Flamengo – Defensa y Justicia începe la 03:30. Este un duel braziliano-argentinian terminat cu victoria cu 1-0 a lui Flamengo în meciul tur. Brazilienii, marii favoriţi ai acestui meci, au luat gol în ultimele 4 meciuri jucate acasă, toate în campionat, iar în Copa Libertadores au încasat 9 goluri în primele 5 partide din grupă. În ultimul, şi-au păstrat poarta intactă. DyJ a marcat în toate jocurile din grupă, iar în Brazilia, pe terenul lui Palmeiras, a câştigat cu 4-3, în condiţiile în care Palmeiras e lider în Serie A. „Ambele marchează” are cota 2,10.

Biletul pe goluri din 21 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate