Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 21 martie 2021. Profit de 270 de lei din campionatele tari

Biletul pe goluri din 21 martie 2021 ne poate aduce un profit de 270 de lei. Mizăm pe două dintre cele mai importante campionate din lume, Premier League şi La Liga, sperăm să avem parte de goluri şi de câştig.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ultima şansă la Europa

Biletul pe goluri din 21 martie 2021. Aston Villa – Tottenham se joacă de la 21:30 într-o restanţa a etapei a 18-a. Cele două sunt vecine de clasament, locurile 9 şi 8, cu o diferenţă de 4 puncte în favoarea oaspeţilor, care au şi un meci mai mult. Pentru ambele echipe, o înfrângere în această partidă ar putea pune capăt visurilor europene. Dacă la Villa, care s-a salvat de la retrogradare in extremis în sezonul precedent, n-ar fi o problemă prea mare, pentru Mourinho şi ai lui ar fi un dezastru. Şi sportiv, şi financiar. Problema e că Spurs a pierdut 4 din ultimele 5 deplasări, dar nici Villa nu e în cea mai bună formă, cu un singur succes în 5 meciuri. Meciul se anunţă echilibrat şi ne aşteptăm la multe goluri. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,15.

Barcelona, bilanţ excelent cu Real Sociedad

Biletul pe goluri din 21 martie 2021. Real Sociedad – Barcelona, de la 22:00, în etapa 28 din La Liga, este duelul care va stabili configuraţia podiumului din Spania. Barcelona e acum pe 3, cu 59 de puncte, la unul în spatele Realului care a jucat deja. Victoria înseamnă rocadă între cele două rivale, iar catalanii ştiu asta. Merg la San Sebastian, unde au marcat de cel puţin două ori în fiecare din ultimele 3 vizite. Real Sociedad e o echipă bună, de locul 5, dar în faţa Barcelonei nu a reuşit mare lucru. A pierdut 7 din ultimele 8 directe în campionat şi a luat un singur punct. „Peste 1,5 goluri Barcelona” are cota 1,73.

Biletul pe goluri din 21 martie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii