Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 21 octombrie 2020. Trei meciuri din Ligă

EIBAR, SPAIN - NOVEMBER 09: Karim Benzema of Real Madrid controls the ball during the Liga match between SD Eibar SAD and Real Madrid CF at Ipurua Municipal Stadium on November 9, 2019 in Eibar, Spain. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Biletul pe goluri din 21 octombrie 2020. Trei meciuri din Ligă, din prima etapă a noului sezon, care se anunță spectaculos.

Biletul pe goluri din 21 octombrie 2020. Trei meciuri din Ligă

  • Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Salzburg și Lokomotiv Moscova, unde mergem pe GG și avem cota 1.75.

Biletul pe goluri din 21 octombrie 2020. Trei meciuri din Ligă

  • Continuăm cu meciul zilei, Bayern – Atletico, unde deținătoarea trofeului se bate cu echipa lui Simeone. Ne așteptăm la goluri de ambele părți, iar cota pentru acest pariu este 1.72.
  • Ultimul meci de pe bilet le pune față în față pe Real Madrid și Șahtior, la cota 1.40 pentru minimum trei goluri înscrise.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare