Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 21 septembrie 2020. Ne triplăm miza cu meciul de 3 goluri

Biletul pe goluri din 21 septembrie 2020. Cel mai plăcut e atunci când începem săptămâna cu profit. Vă propunem două partide care promit multe goluri. Avem favoritele Petrolul în Liga 2 şi AC Milan în Serie A car întâlnesc echipe ce pot deveni incomode, mai ales dacă reuşesc să deschidă scorul.

Petrolul, festival ofensiv

Biletul pe goluri din 21 septembrie 2020. Csikszereda – Petrolul începe la 18:00. Prahovenii a şansa de a se apropia la un singur punt de prima poziţie dacă reuşesc să se impună la Miercurea Ciuc. Ultimele lor două partide au fost festivaluri ofensive: 4-0 la Reşiţa şi 5-0 cu Ripensia. Ne aşteptăm şi acum la multe reuşite, mai ales că şi ciucanii au potenţialul de a marca. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,80.

AC Milan începe cu Zlatan

Biletul pe goluri din 21 septembrie 2020. De la 21:45 se joacă AC Milan – Sampdoria. Zlatan Ibrahimovic refuză să îmbătrânească şi este principalul pericol din atacul Milanului. Suedezul a înscris primul gol al sezonului, în preliminariile Europa League şi, după cum zicea chiar el, „se încălzeşte doar”. Sampdoria a pierdut precedentele 4 vizite pe San Siro, ultima, în iulie, cu 1-5. Toate cele 4 partide au avut cel puţin 3 goluri pe tabelă, iar astăzi scenariul se poate repeta în prima etapă de Serie A. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,60.

Biletul pe goluri din 21 septembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare