Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 22 august 2020. Triplăm banii cu 4 goluri

keseru, ludogoret
keseru, ludogoret

Biletul pe goluri din 22 august 2020. Cu excepţia marilor campionate, celelalte şi-au început deja noul sezon şi avem de unde alege pentru un bilet câştigător. Astăzi vă propunem un bilet simplu, pe goluri, în care favoritele joacă în deplasare.

Brno abia a promovat

Biletul pe goluri din 22 august 2020. De la 20:30, se joacă Brno – Sparta Praga, în prima rundă a noului sezon în Cehia. Diferenţa dintre cele două e majoră. Brno e proaspăt promovată, pe când Sparta este una dintre cele mai bune echipe din campionat. A terminat pe 3 în sezonul precedent, cu un atac pe măsură: 66 de goluri în 25 de meciuri. Doar campioana Slavia (69) şi Viktoria Plzen (68) au avut mai multe. „Peste 1,5 goluri Sparta” are cota 1,55.

Ludogoreţ e campioana ultimelor 9 sezoane

Biletul pe goluri din 22 august 2020. Cherno More – Ludogoreţ începe la 21:00, în etapa a treia a campionatului bulgar. Gazdele sunt pe primul loc, dar e mult prea devreme pentru a conta. Au un egal 1-1 la Slavia Sofia şi o victorie la scor, 4-0, la Etar. Ludogoreţ, campioana ultimelor 9 ediţii, a pierdut surprinzător în etapa inaugurală, 1-3 la Botev Vratsa, dar i-a administrat un 3-0 scurt Slaviei în al doilea meci. La ultima vizită pe terenul lui Cherno More, Moţi şi compania au câştigat cu 2-1. „Peste 1,5 goluri Ludogoreţ” are cota 2,15.

Biletul pe goluri din 22 august 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare