Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Biletul pe goluri din 22 iunie 2021. Câştig de 250 de lei din Liga Campionilor

Biletul pe goluri din 22 iunie 2021. Începe Liga Campionilor! Mai exact, se joacă în preliminariile tururilor preliminare. Avem două meciuri astăzi, de la 21:00, între campioanele fotbalului mic al Europei. Profităm de ocazie şi aşteptăm un câştig de 250 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Inter, două meciuri europene, două înfrângeri

Biletul pe goluri din 22 iunie 2021. HB Torshavn – Inter Escaldes e meciul campioanelor din Insulele Feroe şi Andorra. Gazdele pornesc având prima şansă, mai ales că evoluează pe teren propriu. HB este echipa cu mai multă experienţă, o formaţie care a mai jucat în preliminariile Ligii şi a obţinut, pe alocuri, rezultate bune. Inter, în schimb, are doar experienţa de anul trecut, când a pierdut în primul meci din Liga Campionilor, a retrogradat în Europa League şi a pierdut şi acolo din prima. „Peste 1,5 goluri HB Totshavn” are cota 1,57.

Prishtina, 9 victorii în ultimele 10 etape de campionat

Biletul pe goluri din 22 iunie 2021. Folgore – Prishtina e duelul formaţiilor campioane din San Marino şi Kosovo. Folgore a luat titlul graţie prestaţiei din play-off (sferturi, semifinală şi finală). De partea cealaltă, Prishtina a luat la pas campionatul din Kosovo, permitându-şi chiar şi o înfrângere în ultima rundă, când nu mai putea pierde primul loc. A fost, de altfel, singurul eşec în ultimele 10 etape, celelalte nouă jocuri fiind victorii. Kosovarii sunt favoriţi şi în această seară, deşi evoluează în deplasare. „Prishtina marchează în ambele reprize” are cota 1,60.

Biletul pe goluri din 22 iunie 2021

Bilete câștigătoare