Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 22 mai 2021. Italia aduce o cotă de 2,71

Biletul pe goluri din 22 mai 2021. Serie A are programate în aceată seară, de la 21:45, partide din ultima etapă. Dar niciuna dintre ele nu prezintă o miză deosebită în lupta pentru vreun obiectiv important. Echipele implicate nu au şanse la cupele europene, acolo fiind singura mare necunoscută în privinţa clasamentului. Mizăm pe jocurile românilor şi sperăm la un câştig de 270 de lei.

Parma e ultima

Biletul pe goluri din 22 mai 2021. Începem cu Sampdoria – Parma. Oaspeţii, pentru care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă, ambii incerţi pentru acest meci, şi-au făcut deja bagajele pentru Serie B. Sunt ultimii în clasament şi la ultimul joc în prima ligă. Sampdoria e pe locul 9, prima formaţie care nu mai are şanse la cupele europene. E totuşi echipa mai bună şi, cum e ultima etapă, ne aşteptăm la un joc mai deschis şi mai spectaculos. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 1,55.

Ploaie de goluri

Biletul pe goluri din 22 mai 2021. Cagliari – Genoa e un meci între două echipe din a doua jumătate a clasamentului, două echipe salvate de la retrogradare, despărţite de două puncte. Cagliari, formaţia lui Răzvan Marin, e pe 16, iar oaspeţii pe 14. În ultimele luni, cele două au oferit meciuri spectaculoase, cu multe goluri, chiar şi 7 în trei rânduri: Cagliari 4-3 cu Parma, Genoa 3-4 cu Atalanta şi cu Lazio. Ne aşteptăm la un meci deschis. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,75.

Biletul pe goluri din 22 mai 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii