Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 23 ianuarie 2021. Câştig de 500 de lei cu două pronosticuri pe „over”

Biletul pe goluri din 23 ianuarie 2021. „Fotbalul se joacă pe goluri” este una din vorbele pe care le auzim mereu. Şi tocmai de aceea ne place acest sport, pentru goluri. Cu cât mai multe, cu atât mai bine, numai să nu fie în poarta echipei preferate. Astăzi vă propunem un bilet cu pronosticuri exclusiv pe goluri, bilet care poate aduce un câştig de aproape 500 de lei.

Newcastle e în cădere liberă

Biletul pe goluri din 23 ianuarie 2021. Aston Villa – Newcastle se joacă, de la ora 22:00, în Premier League. Este o restanţă din etapa a 11-a, iar gazdele sunt favorite. Villa a pierdut ultimele două jocuri de campionat, contra celor doi granzi al Manchesterului, 1-2 cu United şi 0-2 cu City, după un meci în care scorul a fost deschis dintr-o faza care a creat multe controverse. Între cele două, a mai fost un eşec 1-4 în Cupă, contra lui Liverpool. Altfel, Villa nu este o echipă slabă, iar cu o victorie ar trece peste Chelsea şi Arsenal. Newcastle e în cădere liberă. Ultima victorie datează din 12 decembrie, iar de atunci şi până acum au mai fost şase înfrângeri şi trei remize, una dintre ele transformată în eliminare la lovituri de departajare din Cupa Angliei. În ultimele 7 jocuri, „coţofenele” au marcat un singur gol. Echipa este în criză de formă, de moral şi de rezultate. „Peste 2,5 goluri Aston Villa” are cota 2,42.

Cotă 2,05 în derby-ul Mediteranei

Biletul pe goluri din 23 ianuarie 2021. De la 22:00, începe derby-ul Mediteranei: AS Monaco – Olympique Marseille, în runda cu numărul 21 din Ligue 1. Sunt două dintre formaţiile importante din campionatul francez, clasate pe 4 şi pe 6 în acest moment. Înaintea acestei partide, Monaco a câştigat 13 din cele 15 puncte puse în joc în ultimele 5 etape, în timp ce Marseille a adunat doar 4. În directe, situaţia e în felul următor: ultimele 9 au fost GG, Monaco a marcat de cel puţin două ori în ultimele 6 de pe teren prorpiu, 12 din precedentele 13 au fost de over 2,5. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,05.

Biletul pe goluri din 23 ianuarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii