Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 23 iunie 2020. Cote mari din La Liga!

Biletul pe goluri din 23 iunie 2020. Cote mari din La Liga! Se joacă iar meciuri de top în Spania, așa că am pus pe biletul cu goluri de marți. Cele trei jocuri sunt programate de la 20:30, respectiv 20:00.

Biletul pe goluri din 23 iunie 2020. Cote mari din La Liga!

Cea mai mare cotă de pe bilet vine la duelul dintre Real Valladolid și CF Getafe, unde ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți, chiar dacă bookmakerii nu sunt de aceeași părere. Din acest motiv, pentru acest pronostic am prins cota 2.30!

Biletul pe goluri din 23 iunie 2020. Cote mari din La Liga!

Tot o cotă mare pe GG avem și la duelul dintre Levante și Atletico Madrid, unde avem 2.02, cotă care merită pariată și single.

Închidem biletul cu duelul dintre Leicester și Brighton & Hove, unde avem 1.85 pentru GG. În total, cota biletului final este 8.60.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii