Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 24 februarie 2021. Restanţele ne triplează banii

Biletul pe goluri din 24 februarie 2021. Astăzi, plănuim să ne triplăm investiţia cu un bilet format din două meciuri, ambele restanţe. Barcelona primeşte vizita lui Elche, de la 20:00, într-un meci care ar fi trebuit să deschidă sezonul pentru cele două. De la aceeaşi oră, în Ligue 1, Nimes şi Lorient se întâlnesc într-o partidă de 6 puncte pentru evitarea retrogradării.

Elche nu a marcat niciodată contra Barcelonei

Biletul pe goluri din 24 februarie 2021. Barcelona – Elche este o restanţă din prima etapă a campionatului. Evident, catalanii sunt favoriţii acestei întâlniri, mai ales că au istoria de partea lor. În şapte meciuri directe cu Elche, Barcelona n-a luat gol, a învins de şase ori şi a făcut o remiză albă. Pe teren propriu, are o medie de 4 reuşite, după 3 victorii clare: 4-0, 3-0 şi 5-0. „Elche nu marchează” are cota 1,73.

Duel de care pe care

Biletul pe goluri din 24 februarie 2021. Nimes şi Lorient sunt vecine de clasament în zona roşie din Ligue 1, înainte de restanţa din runda 21. Oaspeţii, locul 18, au 23 de puncte, cu două mai multe decât adversara de astăzi. Se anunţă un meci echilibrat, de care pe care, iar şansele ca rezultatul final să fie unul de egalitate sunt destul de mari. Se întâlnesc, însă, cele mai slabe defensive din campionat şi, chiar dacă atacurile nu strălucesc, ne putem aşteptă la goluri. „Ambele marchează” are cota 1,70.

Biletul pe goluri din 24 februarie 2021

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare