Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 24 mai 2020. Două meciuri, cota 2.80!

Biletul pe goluri din 24 mai 2020. Două meciuri, cota 2.80! Ne așteptăm să vedem partide interesante duminică, dar am ales cele mai bune două jocuri. Acestea sunt programate la 16:30, respectiv 17:00, ora României.

Biletul pe goluri din 24 mai 2020

  • Primul dintre ele este din Bundesliga și le pune față în față pe Mainz și RB Leipzig. Gazdele au făcut doar un egal în prima rundă, așa că ne așteptăm să vedem un meci în care vor forța victoria. De partea cealaltă, RB Leipzig a oferit surpriza primei etape de la revenire, terminând la egalitate pe teren propriu cu Freiburg, scor 1-1. Acum, ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți.

Două meciuri, cota 2.80!

  • Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Brest și BATE Borisov, unde avem cota 1.75 pentru un meci în care vor marca ambele formații.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii