Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 24 octombrie 2020. Profit de 250 de lei cu ajutorul campioanelor

Biletul pe goluri din 24 octombrie 2020. Două campioane en-titre ne pot aduce aproape 350 de lei. Liverpool şi FC Porto evoluează pe terene propriu şi pornesc favorite în faţa lui Sheffield United şi Gil Vicente. În Premier League se joacă de la 22:00, în timp ce în Portugalia meciul începe la 22:30.

Liverpool mizează pe atac, din cauza absenţelor din apărare

Biletul pe goluri din 24 octombrie 2020. Liverpool, campioana en-titre, are prima şansă în faţa lui Sheffield, echipa de pe penultima poziţie. Oaspeţii au un singur punct în cinci etape, dar pot profita de absenţele majore din apărarea gazdelor. Portarul Alisson şi fundaşul van Dijk sunt indisponibili, iar absenţa lor s-a văzut, „cormoranii” nu au câştigat în precedentele două etape. Totuşi, atacul rămâne o armă de temut, iar Klopp e conştient că trebuie să marcheze mai mult decât primeşte, pentru a nu pierde contactul cu prima poziţie. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,12.

Porto, cea mai mare medie de goluri pe meci

Biletul pe goluri din 24 octombrie 2020. Benfica are un avantaj de 5 puncte după primele 4 etape, ceea ce înseamnă că Porto nu îşi permite să mai irosească vreun punct. „Dragonii” au marcat cel puţin două goluri pe meci, dar au încasat 3 în înfrângerea cu Maritimo şi două în remiza cu Sporting. De altfel, Porto are cea mai mare medie de goluri din campionat: 4,5. Gil Vicente a început destul de bine campionatul şi este una dintre cele trei formaţii neînvinse. Oaspeţii au un succes şi două remize, dar au pierdut toate deplasările recente la Porto. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,63.

Biletul pe goluri din 24 octombrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii