Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 24 septembrie 2020. Triplăm banii în Europa League

Biletul pe goluri din 24 septembrie 2020. Ziua de joi este dominată de meciurile din turul al treilea preliminar al Europa League. Din multitudinea de jocuri am ales două partide care promit goluri. Dacă am anticipat corect, vom avea un profit de peste 200%.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

PSV, fragilă în defensivă

Biletul pe goluri din 24 septembrie 2020. Mura (Slovenia) – PSV (Olanda) se joacă de la ora 20:00. La prima vedere, olandezii sunt favoriţi, dar slovenii au arătat că ştiu să joace fotbal. În precedentele două tururi au eliminat Kalju (Estonia) cu 4-0 în deplasare şi Aarhus (Danemarca) cu 3-0 pe teren propriu. De altfel, de la startul sezonului, Mura nu a primit gol în 6 partide disputate, dar acum va întâlni un adversar superior. PSV are două jocuri în noul sezon, ambele victorii: 3-1 la Groningen şi 1-2 cu FC Emmen. Chiar dacă adversarii nu au fost dintre cei mai buni, apărarea a cedat de fiecare dată. „Ambele marchează” are cota 1,97.

Celtic poate să se impună la scor

Biletul pe goluri din 24 septembrie 2020. De la 20:00, începe şi Riga (Letonia) – Celtic (Scoţia). Estonienii au fost eliminaţi de Maccabi Tel Aviv din preliminariile Ligii Campionilor (0-2), după care au trecut cu mari emoţii de sanmarinezii de la Tre Fiori cu 1-0, după ce meciul a fost întrerupt din cauza unor probleme la stadion şi reluat a doua zi. Celtic a început campania europeană în forţă, 6-0 cu Reykjavik la Glasgow, dar s-a oprit abrupt, 1-2 la Ferencvaros. Trebuie să „spele” ruşinea din Ungaria. Scoţienii au formaţia mai bună şi potenţial să se impună la scor. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,56.

Biletul pe goluri din 24 septembrie 2020

Bilete câștigătoare