Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri din 24 septembrie 2021. Ţintim un profit de aproape 1.300 de lei

Biletul pe goluri din 24 septembrie 2021
Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern, pregătit să facă din nou spectacol

Înainte de week-end, ne facem încălzirea cu şapte partide din această seară. Mizăm 50 de lei pe cele şapte selecţii şi aşteptăm un profit de aproape 1.300 de lei.

Trei partide din trei campionate

Rapidul primeşte vizita Volutarilor, în etapa a zecea de Liga 1. Două formaţii cu rezultate peste aşteptări, locurile 3 şi 7, combatantele din acest meci trec prin episoade de formă opuse. Rapidul, care nu luase gol în primele 6 runde, a luat 6 în ultimele 3 (două pe partidă), fără să câştige vreodată. În schimb, ilfovenii au legat 3 victorii, toate de 3+. „Peste 1,5 goluri”, la cotă 1,47, e alegerea noastră.

Bundesliga deschide etapa şase cu un meci complet dezechilibrat. Codaşa Furth joacă pe teren propriu cu liderul Bayern. La cum arată cele două, nu ne-ar mira un scor de tenis. „Bayern câştigă la cel puţin trei goluri diferenţă” are cota 1,66.

Situaţia se repetă şi în Belgia. Penultima clasată Leuven se deplasează la Club Brugge, locul 1 în campionat. Oaspeţii au una dintre cele mai slabe defensive, 16 goluri în 8 etape, în timp ce gazdele au marcat de 16 ori în acelaşi intervar. Brugge-ul e mare favorită şi „marchează în ambele reprize”, cotă 1,58, e un pronostic demn de jucat.

Două goluri pe meci în Championshipul englez

Anglia vine cu două meciuri din Championship: Coventry – Peterborough şi West Brom – QPR. La prima mizăm pe „minim două goluri ale gazdelor” (cota 1,76), care au jucat perfect acasă, 4 victorii din 4 posibile. De partea cealaltă, Peterborough a pierdut toate jocurile de afară. În al doilea meci, situaţia e mult mai echilibrată, motiv pentru care am jucat „GG” la cotă 1,64.

Granzii din Portugalia au meciuri accesibile

Sporting, campioana en-titre, o înfruntă acasă pe Maritimo. Diferenţa de valoare e clar în favoarea gazdelor, neînvinse pe teren propriu. Maritimo n-a mai câştigat pe acest teren din februarie 2013, iar de atunci au fost 8 meciuri doar în campionat. Iar Sporting a punctat de minim două ori în şapte dintre ele. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 1,41.

Închidem biletul cu Gil Vicente – Porto. „Dragonii” sunt favoriţi, chiar dacă joacă în deplasare şi nu trec prin cea mai bună formă. Pe terenul lui Gil Vicente au mai jucat de două ori în 2021 şi de fiecare dată au învins cu 2-0. „Nu marchează ambele”, la cotă 1,66, e selecţia noastră pentru acest duel.

Biletul pe goluri din 24 septembrie 2021

Biletul pe goluri din 24 septembrie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate