Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 25 august 2020. Cotă 4 din 4 goluri

Biletul pe goluri din 25 august 2020. Ziua de marţi este destul de săracă în meciuri din competiţiile importante. Cu toate acestea, am ales pentru voi două partide interesante, în care oaspeţii sunt favoriţi şi au şanse mari să marcheze de mai multe ori.

Soci are un start bun de sezon

Biletul pe goluri din 25 august 2020. Tambov – Soci, de la 18:30, se joacă în etapa a cincea din campionatul Rusiei. Gazdele nu au cel mai bun start, după 4 runde acumulând doar 3 puncte. Au reuşit să câştige cu 1-0 în faţa lui Khimki, una dintre cele două echipe fără victorie, şi în rest au pierdut pe linie. De partea cealaltă, Soci pornit foarte bine: două egaluri urmate de două victorii. A înscris de 8 ori în 4 meciuri şi sunt şanse mari să păstreze media. „Peste 1,5 goluri Soci” are cota 2,45.

Sârbii au marcat 18 goluri în 6 meciuri oficiale

Biletul pe goluri din 25 august 2020. KF Tirana – Steaua Roşie începe la 21:00 în preliminariile Ligii Campionilor. Albanezii au eliminat deja pe Dinamo Tbilisi cu 2-0, dar adversarul de acum e mult mai bun. Mai mult, Tirana a terminat în genunchi sezonul precedent: au pierdut finala Cupei şi au scos un singur egal în ultimele două etape de campionat. Sârbii de la Steaua Roşie au reluat fotbalul oficial pe 1 august şi au legat 6 victorii, 5 în campionat (golaveraj 13-2) şi una în Champion, 5-0 cu FC Europa din Gibraltat. „Peste 1,5 goluri” are cota 1,67.

Biletul pe goluri din 25 august 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare