Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 26 decebrie 2020. Profitul vine din Premier League

Biletul pe goluri din 26 decebrie 2020. Profitul vine din Premier League, unde pariem pe două meciuri. Acesta sunt Manchester City – Newcastle United și Sheffield United – FC Everton.

Biletul pe goluri din 26 decebrie 2020

  • Primul meci de pe biletul de astăzi pe goluri este cel dintre Manchester City și Newcastle. Mă aștept să vedem peste 2,5 goluri pentru că ambele echipe au nevoie de puncte. Cetățenii pentru a se apropia de primele cinci locuri, iar oaspeții pentru a se menține la distanță de zona roșie a retrogradării.

Profitul vine din Premier League

  • Al doilea și ultimul duel de pe acest bilet le pune față în față pe Sheffield United și Everton, un meci în care oaspeții, aflați pe podium, ar trebui să câștige fără prea mari probleme. Gazdele sunt cea mai slabă formație din Premier League, au a treia ce mai slabă apărare din campionat și se află pe ultimul loc.
Biletul pe goluri din 26 decebrie 2020. Profitul vine din Premier League

Biletul pe goluri din 26 decebrie 2020. Profitul vine din Premier League

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii