Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 26 februarie 2021. Rennes – Nice și Werder Bremen – Frankfurt ne dublează banii

Biletul pe goluri din 26 februarie 2021. Rennes – Nice și Werder Bremen – Frankfurt ne dublează banii. Analizele celor două meciuri le găsiți mai jos în articol.

Biletul pe goluri din 26 februarie 2021

  • Rennes – Nice este primul meci de pe biletul pe goluri din 26 februarie 2021. Gazdele sunt pe locul opt, cu 38 de puncte, și se află la două lungimi de ultima poziție de cupă europeană. În ultimele patru din ultimele cinci partide s-au marcat peste 1,5 goluri. Oaspeții sunt aproape de zona roșie, ultimele trei înfrângeri aducându-i la doar șase puncte peste locurile retrogradabile. În ultimele cinci meciuri s-au marcat peste 2,5 goluri.

Rennes – Nice și Werder Bremen – Frankfurt ne dublează banii

  • Werder Bremen – Frankfurt este cel de-al doilea meci de pe biletul pe goluri de astăzi. Oaspeții sunt cea mai în formă echipă din Bundesliga, fiind singura care a câștigat tot în ultimele cinci etape, și se află pe loc de Champions League. În schimb, gazdele au doar cinci puncte în plus față de zona retrogradării și vin după trei dueluri în care n-au câștigat.
Biletul pe goluri din 26 februarie 2021. Rennes - Nice și Werder Bremen - Frankfurt ne dublează banii

Biletul pe goluri din 26 februarie 2021. Rennes – Nice și Werder Bremen – Frankfurt ne dublează banii

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Bilete câștigătoare