Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 26 iulie 2020. Trei meciuri cu goluri multe

Biletul pe goluri din 26 iulie 2020. Trei meciuri cu goluri multe, programate în Premier League, respectiv Serie A, din Italia. Toate au miză pentru finalul de sezon, așa că ne așteptăm la ambiții mari pe teren.

Biletul pe goluri din 26 iulie 2020. Trei meciuri cu goluri multe

Primul meci este cel dintre Bologna și Lecce, două echipe aflate în suferință, a căror apărare nu se descurcă foarte bine niciodată. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem foarte multe goluri în acest meci din Serie A.

Biletul pe goluri din 26 iulie 2020. Trei meciuri cu goluri multe

Continuăm cu duelul dintre AS Roma și Fiorentina, două echipe care au jucători importanți în atac și linii de apărare visătoare. Cota pentru GG la acest duel este 1.53.

Închidem biletul cu jocul dintre Chelsea și Wolves, unde GG este cotat cu 1.87, în special pentru că partida este foarte strânsă datorită mizei.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate