Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 26 mai 2020. Cotă 3,46 din trei meciuri

Biletul pe goluri din 26 mai 2020. Cotă 3,46 din trei meciuri. Ne aşteptăm la partide foarte interesante în primele două ligi din Germania, iar noi le-am ales pe cele mai spectaculoase. Toate sunt programate de la ora 19:30.

Biletul pe goluri din 26 mai 2020

  • Primul meci este cel dintre Aue şi Darmstadt. Gazdele şi oaspeţii sunt vecini în clasament, pe locurile cinci şi şase, şi sunt despărţiţi de un singur puncte. Ne aşteptăm la o partidă în care ambele echipe să înscrie.
  • Al doilea meci este cel dintre Regensburg şi Nurnberg. Gazdele se află la mijlocul clasamentului, pe locul 10, au strâns 34 de puncte, şi se află la şase de locurile din zona roşie. Oaspeţii sunt mai jos în clasament, chiar pe prima poziţie după cele de retrogradare. Mizăm tot pe ambele marchează.

Cotă 3,46 din trei meciuri

  • Ultimul meci este Greuther Furth – Osnabruck, unde gazdele sunt favorite. Bookmakerii le oferă 2,10 la victorie datorită locului ocupat în clasament. Cei de la Furth se află pe poziţia a opta, în timp oaspeţii, cu şapte puncte mai puţin, ocupă locul 13. Pariem peste 1,5 goluri.
  • Biletul pe goluri, cu cele trei meciuri, are o cotă totală dde 3,46.
Biletul pe goluri din 26 mai 2020. Cotă 3,46 din trei meciuri

Biletul pe goluri din 26 mai 2020. Cotă 3,46 din trei meciuri

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii