Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 27 iulie 2021. Liga Campionilor aduce o cotă totală de 3,19

Biletul pe goluri din 27 iulie 2021. Lungul drum al micilor campioane spre grupele Champions League a ajuns în turul secund al preliminariilor. Vă propunem un bilet cu două partide retur pentru un câştig potenţial de 320 de lei. Mizăm exclusiv pe goluri, mai exact pe faptul că vor înscrie toate cele patru formaţii implicate.

Două formaţii în formă

Biletul pe goluri din 27 iulie 2021. De la 19:00, HJK şi Malmo se întâlnesc în duelul campioanelor nordice, cele din Finlanda şi Suedia. Malmo s-a impus cu 2-1 pe teren propriu şi are prima şansă la calificare. Golul primit în tur nu are nicio valoare, pentru că s-a scos regula golului din deplasare, astfel că orice înfrângere la un gol pentru Malmo trimite dubla în prelungiri. HJK are nevoie să înscrie pentru a spera. A făcut-o de 7 ori în turul precedent, cu muntenegrenii de la Buducnost, şi e într- formă foarte bună, cu 12 victorii în ultimele 14 meciuri. Malmo n-a pierdut de 6 jocuri oficiale şi a câştigat de 5 ori în acest interval. Meciul se anunţă disputat, cu şanse mari de a vedea goluri multe. „Ambele marchează” are cota 1,75.

Dinamo, practic, e calificată

Biletul pe goluri din 27 iulie 2021. Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb, tot de la 19:00, e înfruntarea dintre campioanele Ciprului şi Croaţiei. Oaspeţii sunt favoriţii acestei partide, iar în tur s-au impus cu 2-0. A urmat apoi un meci de campionat, câştigat cu 4-0. Croaţii au echipa mai bună şi sunt aproape calificaţi. O reuşită le-ar garanta practic acest lucru. Ciprioţii, în schimb, au în faţa lor un joc de totul sau nimic. De pierdut nu au ce pierde şi vor încerca să găsească poarta adversă. „Ambele marchează” are cota 1,81.

Biletul pe goluri din 27 iulie 2021

Biletul pe goluri din 27 iulie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare