Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 28 februarie 2021. Câştig de 275 de lei cu patru reuşite

Biletul pe goluri din 28 februarie 2021. Astăzi mizăm pe două partide din două dintre cele mai importante campionate din afara Top 4 Europa. În Portugalia, se joacă Nacional – Braga, de 22:00, în etapa 21, iar derbry-ul rundei 27 din Franţa este Marseille – Lyon, tot de la 22:00.

Braga , victorii pe linie în directe

Biletul pe goluri din 28 februarie 2021. Judecând după valoare, formă de moment şi poziţie în clasament, Braga este favorită în faţa lui Nacional Madeira, chiar dacă evoluează în deplasare. De altfel, istoria confirmă acest lucru. Ultimele cinci întâlniri directe au fost câştigate toate de Braga, care a marcat de fiecare dată de cel puţin două ori în poarta adversarei. Cel mai strâns scor a fost în tur, 2-1 pentru gazdele de atunci. „Peste 1,5 goluri” are cota 1,62.

Confruntarea „Olimpicelor”

Biletul pe goluri din 28 februarie 2021. Confruntarea „Olimpicelor”, derby-ul dintre Marseille şi Lyon, le găseşte pe cele două în prima treime a clasamentului. Oaspeţii luptă la titlu, cu Lille şi PSG, în timp ce gazdele speră doar la Europa League. Ca formă, Marseille n-a pierdut de 4 jocuri în toate competiţiile, în timp ce Lyon are 6 victorii în ultimele 7 partide. Favoriţi sunt oaspeţii, dar, într-o asemenea înfruntare, orice se poate întâmpla. „Ambele marchează” are cota 1,70.

Biletul pe goluri din 28 februarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare