Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 28 ianuarie 2021. Triplăm banii cu două meciuri interesante

Biletul pe goluri din 28 ianuarie 2021. În această seară mizăm pe mai multe reuşit în două dueluri interesante, între echipe care au serioase probleme în a obţine cele 3 puncte. Suttgart şi Mainz se luptă de la 21:30 în etapa 19 din Bundesliga, iar 15 minute mai târziu, Fiorentina merge la Torino, pentru runda 20 din Serie A.

O victorie în total pentru Stuttgart acasă şi Mainz afară

Biletul pe goluri din 28 ianuarie 2021. Stuttgart – Mainz este un duel între o echipă gazdă care nu a câştigat niciodată acasă şi una oaspete care are un singur succes în deplasare. Ambele au adunat câte 4 puncte în ultimele 5 etape, surpriza majoră fiind la Mainz, care a remizat 1-1 la Dortmund şi a câştigat 3-2 cu Leipzig. Stuttgart a scos un 2-2 cu Gladbach şi un 4-1 la Augsbrug. 7 din cele 8 meciuri de pe teren propriu ale lui Stuttgart au fost GG şi 7 din 9 în deplasare pentru Mainz la fel. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,75.

Situaţie identică în Italia

Biletul pe goluri din 28 ianuarie 2021. Torino – Fiorentina pare o reeditare a meciului din Germania în Italia. Torino – zero vitorii acasă şi 7 din 9 meciuri de pe teren propriu au fost GG, Fiorentina – un succes afară şi acela pe terenul marelui Juventus, cu 3-0. Ultimele şase vizite din Serie A ale Fiorentinei la Torino s-au terminat cu goluri de ambele părţi, trei victorii ale gazdelor, două remize şi un succes al trupei viola. „Ambele marchează” are cota 1,80.

Biletul pe goluri din 28 ianuarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare