Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 28 octombrie 2020. Profit de 350 de lei din Liga Campionilor

Biletul pe goluri din 28 octombrie 2020. Etapa a doua de Liga Campionilor îşi dispută ultimele opt partide în această seară. Am selectat trei dintre ele, pentru care am ales pronosticul „ambele marchează”. Am obţinut o cotă totală de 4,48 şi aşteptăm un profit de 350 de lei. Toate meciurile încep la 22:00


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cristiano lipseşte

Biletul pe goluri din 28 octombrie 2020. Juventus – Barcelona este una dintre finalele din grupe. Între cele două se dă lupta pentru şefia grupei, iar rezultatele directe vor fi cele care vor stabili ierarhia finală. În prima etapă, italienii au câştigat cu 2-0 la Dinamo Kiev, iar catalanii au câştigat cu 5-1 contra lui Ferencvaros pe Camp Nou. Cristiano Ronaldo are COVID-19 şi va rata întâlnirea cu Messi. „Ambele marchează” are cota 1,54.

Duel echilibrat

Biletul pe goluri din 28 octombrie 2020. Manchester United – RB Leipzig este meciul dintre echipele care au învins în prima etapă în Grupa H. Leipzig a avut meciul uşor, 2-0 cu Başakşehir pe teren propriu, în timp ce englezii au plecat cu cele trei puncte de la Paris, după o victorie obţinută pe final 2-1 în faţa PSG-ului. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum, dar meciul se anunţă echilibrat. „Ambele marchează” are cota 1,59.

Lideri neînvinşi în campionat

Biletul pe goluri din 28 octombrie 2020. Ferencvaros – Dinamo Kiev este bătălia pentru locul 3 în grupa G şi primăvara în Europa League. E greu de crezut că una dintre ele poate depăşi Juventus sau Barcelona, aşa că trebuie să se mulţumească pe poziţia a treia. Ungurii au pierdut 1-5 la Barcelona, în timp ce ucrainenii au cedat 0-2 cu Juventus. Ambele formaţii sunt pe primul loc în campionatul intern, fără înfrângere. „Ambele marchează” are cota 1,83.

Biletul pe goluri din 28 octombrie 2020

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii