Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 29 august 2020. Facem profit din Cupa Austriei

Biletul pe goluri din 29 august 2020. Facem profit din Cupa Austriei, unde pariem pe trei partide. Acestea sunt TUS Bad Gleichenberg – SV Lafnitz, ASV Schrems – FC Wacker Innsbruck și WSG Swarovski Wattens – Usv St. Anna AM Aigen.

Facem profit din Cupa Austriei

Biletul pe goluri de ieri, 28 august, a fost pierdut la un singur gol, chiar la meciul în care aveam cea mai mare încredere. Ried, proaspătă promovată în prima ligă, ne-a dezamăgit și a câștigat la un singur gol diferență, 2-1, în timp ce noi am avut peste 3,5 goluri. Astăzi încercăm să facem, din nou, profit din Cupa Austriei.

Biletul pe goluri din 29 august 2020

Biletul pe goluri din 29 august 2020 are în componență 3 ponturi foarte îndrăznețe din Cupa Austriei. Două dintre ele sunt peste 3,5 goluri și vin de la meciurile TUS Bad Gleichenberg – SV Lafnitz și ASV Schrems – FC Wacker Innsbruck. La duelul dintre WSG Swarovski Wattens și Usv St. Anna AM Aigen pariem peste 4,5 goluri.

Biletul pe goluri din 29 august 2020. Facem profit din Cupa Austriei

Biletul pe goluri din 29 august 2020. Facem profit din Cupa Austriei

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare