Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 29 decembrie 2020. Încercăm un „verde” pe o cotă de 2,89

Biletul pe goluri din 29 decembrie 2020. Încercăm un „verde” pe o cotă de 2,89. Aceasta este compusă din două pronosticuri de la meciurile West Brom – Leeds și Southampton – West Ham.

Biletul pe goluri din 29 decembrie 2020

  • Biletul pe goluri din 29 decembrie 2020 este compus din două meciuri din Premier League. Primul este cel dintre West Brom și Leeds, unde mă aștept la 3+ goluri. Gazdele au cea mai slabă apărare din campionat, au primit ca medie două goluri per meci până acum. De partea cealaltă, oaspeții au demonstrat că știu ce înseamnă să marchezi, au 10 goluri în ultimele cinci partide.

 Încercăm un „verde” pe o cotă de 2,89

  • Ultimul duel de pe biletul de astăzi le pune față în față pe Southampton – West Ham, unde vă recomand ambele marchează. Cele două echipe sunt vecine în clasament, pe locurile nouă și zece și sunt despărțite de trei puncte. În ultimele trei etape au avut același parcurs, cu două egaluri și o înfrângere, astăzi fiind obligate amândouă să câștige cele trei puncte.
Biletul pe goluri din 29 decembrie 2020. Încercăm un "verde" pe o cotă de 2,89

Biletul pe goluri din 29 decembrie 2020. Încercăm un „verde” pe o cotă de 2,89

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare