Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 29 ianuarie 2020. Profit din Anglia!

Manchester City

Biletul pe goluri din 29 ianuarie 2020. Profit din Anglia! Pentru astăzi, am ales cele două meciuri programate în Premier League, respectiv Cupa Ligii. La start sunt echipele de top din Anglia, precum Manchester City, Manchester United și Liverpool.

Derby în Cupa Ligii

  • Cel mai tare meci al zilei este cel dintre Manchester City și Manchester United. Gazdele sunt aproape calificate în finala competiției, după ce în tur s-au impus cu 3-1 în deplasare, pe Old Trafford. Acum, pe lânga lista absenților, Man. United va folosi și o parte dintre rezerve, având în vedere că meciul nu are o miză foarte mare. din acest motiv, ne așteptăm să vedem foarte multe goluri, deci pronosticul nostru este pe minimum trei reușite.

1,53, cota supremă la West Ham – Liverpool

  • Celălalt meci de pe bilet este din Premier League, restanța dintre West Ham și Liverpool. Oaspeții sunt favoriți, mai ales că vor să termine sezonul fără înfrângere. Cu toate acestea, având în vedere diferența foarte mare de puncte față de urmăritoare, automat apare și o relaxare în rândul jucătorilor lui Klopp, deci evităm pariurile pe 2 solist în deplasare, mai ales la cote așa mici. Din acest motiv, recomandăm să pariați pe minimum trei goluri în meci, la cota 1.53. Ambele partide de pe bilet sunt programate să înceapă la ora 21:45.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Promotii