Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 29 ianuarie 2021. Câştig de 340 de lei din două meciuri echilibrate

Biletul pe goluri din 29 ianuarie 2021. Fotbalul european se joacă la foc automat. În zona latină, avem parte de meciuri echilibrate atât în Italia, unde se joacă Torino – Fiorentina de la 21:45, cât şi în Franţa, cu Lyon – Bordeaux, de la 22:00. Mergem pe acelaşi pronostic şi aşteptăm un câştig de 340 de lei.

Precedentele şase confruntări de la Torino au avut goluri de ambele părţi

Biletul pe goluri din 29 ianuarie 2021. Torino – Fiorentina este un duel interesant din etapa 20 din Serie A. Până acum, gazdele nu au câştigat niciodată pe teren propriu în acest campionat, în timp ce oaspeţii au un singur succes, un neverosimil 3-0 pe terenul lui Juventus, tot în Torino. De precizat, în duelurile directe din Piemont, în campionat, ambele formaţii au înscris în fiecare din ultimele 6 confruntări, iar acest lucru este probabil să se repete şi astă seară. „Ambele marchează” are cota 1,90.

8 din ultimele 9 directe au fost GG

Biletul pe goluri din 29 ianuarie 2021. Lyon – Bordeaux, de la 22:00, în runda cu numărul 22 din Ligue 1, le aduce faţă în faţă pe ocupantele poziţiilor 3 şi 7. Gazdele au al doilea atac din campionat, dar oaspeţii vin după o serie de 3 victorii, semn că se află în formă bună. Cu excepţia meciului din tur, terminat 0-0, precedentele 8 jocuri directe au înregistrat reuşite în amândouă porţile. „Ambele marchează” are cota 1,80.

Biletul pe goluri din 29 ianuarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii