Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 29 iunie 2021. Meciurile nou-promovatelor ne aduc 350 de lei

Biletul pe goluri din 29 iunie 2021. Prima ligă din Uruguay a ajuns la etapa cu numărul 8. Astăzi, vă propunem două partide în care sunt implicate nou-promovate, iar câştigul potenţial este unul destul de mare. Puţin peste 350 de lei putem încasa, dacă pronosticurile noastre se dovedesc inspirate.

Progreso e favorită

Biletul pe goluri din 29 iunie 2021. De la ora 21:00, începe Sud America – Progreso. Gazdele abia au revenit în primul eşalon, unde nu au stat niciodată mai mult de patru sezoane consecutive, în istoria lor de 107 ani. Nici acum nu stau prea bine în clasament. Au început entuziasmant, cu două victorii, după care au urmat 4 înfrângeri şi un egal, perioadă în care au marcat de două ori şi au încasat 10 goluri. Progreso stă ceva mai rău în clasament. Îşi urmează adversara de azi şi ocupă locul 14. N-a cunoscut victoria, dar are patru remize în 7 etape. Atacul nu funcţionează aşa cum trebuie, doar 3 reuşite de la startul sezonului. Totuşi, în acest meci, oaspeţii sunt favoriţi şi ne aşteptăm să înscrie. „Ambele marchează” are cota 1,83.

Wanderers n-a luat gol acasă

Biletul pe goluri din 29 iunie 2021. Montevideo Wanderers – Cerrito se joacă de la 23:15. De data aceasta, oaspeţii sunt cei care revin în prima ligă, după o pauză de 9 ani. Cerrito, după 7 runde, e la egalitate cu Wanderers, câte 11 puncte, din 3 victorii, două remize şi două înfrângeri. Dar gazdele joacă bine acasă, unde nu au pierdut şi nici nu au luat gol. Wanderers are cea mai mică medie de goluri pe meci din campionat, 1,6, iar pe teren propriu e şi mai zgârcită cu spectacolul, doar 1 gol pe meci e media. „Nu marchează ambele” are cota 1,95.

Biletul pe goluri din 29 iunie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare