Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 29 mai 2021. Ultima etapă ne aduce peste 300 de lei

Biletul pe goluri din 29 mai 2021. Cehia îşi dispută, în această seară, de la ora 18:00, ultima etapă a campionatului. Slavia e campioană, primele 4 locuri se cunosc, iar la retrogradare situaţia e stabilită deja. Marea luptă se dă pentru ultimul loc de Europa, Plzen şi Liberec ţintind poziţia a cincea. Avantajul e de partea lui Plzen, care are şi meciul mai uşor.

Plzen are meci uşor

Biletul pe goluri din 29 mai 2021. Viktoria Plzen joacă la Opava, ultima clasată. Plzen are 55 de puncte, iar unul singur îi este suficient pentru a-şi asigura locul 5. Totuşi, calitatea adversarului ne face să credem într-o victorie facilă a Viktoriei. Opava are cea mai slabă defensivă şi 22 de înfrângeri în 33 de etape. „Peste 2,5 goluri Plzen” are cota 1,95.

Sigma nu are pentru ce să lupte

Biletul pe goluri din 29 mai 2021. Slovan Liberec are meci cu Sigma Olomouc şi trebuie să învingă şi să spere la o înfrângere surprinzătoare a lui Plzen la ultima clasată. În directele cu Plzen, Slovan stă mai bine, cu dublă victorie, astfel că, în cazul egalităţii de puncte, trece pe 5. Va avea meci greu cu Sigma, în faţa căreia a pierdut ultimele 4 partide de campionat. Dar, în acest moment, Sigma e pe 10, fără visuri europene şi fără griji de liga secundă. Iar asta se vede în rezultate, 4 înfrângeri în ultimele 4 etape. „Peste 1,5 goluri Liberec” are cota 1,61.

Biletul pe goluri din 29 mai 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii