Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 29 martie 2021. Triplăm banii în preliminariile africane

Biletul pe goluri din 29 martie 2021. Europa e în zi de pauză, atât la Europeanul de juniori, cât şi în preliminariile seniorilor. În campionate nu se joacă din cauza pauzei pentru meciuri internaţionale, aşa că suntem nevoiţi să ne reorientăm. Pariem în calificările pentru Cupa Africii pe Naţiuni, acolo unde se dispută ultima rundă din grupele preliminarii.

Angola e cea mai slabă

Biletul pe goluri din 29 martie 2021. Angola – Gabon începe la 19:00, în grupa D a preliminariilor africane. Situaţia calificării e deja stabilită, dar nu şi ordinea finală. Angola e ultima, cu un singur punct din 6 meciuri, şi acolo va rămâne. De partea cealaltă, Gabon e lider, la egalitate cu Gambia, dar cu avantaj la golaveraj. Aubameyang şi colegii au nevoie de un rezultat egal cu cel al Gambiei pentru a rămâne pe primul loc. În afară de primul joc, 0-0 contra DR Congo, toate celelalte 4 partide ale Gabonului au avut 3 goluri pe tabelă. „Peste 1,5 goluri Gabon” are cota 1,52.

Meci de care pe care la calificare

Biletul pe goluri din 29 martie 2021. Malawi – Uganda, de la 19:00, în grupa B, este un meci de care pe care. După 5 etape, gazdele au 7 puncte şi ocupă locul al treilea, iar oaspeţii, cu 8, sunt pe poziţia secundă. Primele două din grupă merg la turneul final şi, cum Burkina Faso are deja 9 puncte, doar una dintre Malawi şi Uganda se va califica. Malawi n-a pierdut acasă, Uganda n-a câştigat afară. În tur a fost 2-0 pentru oaspeţii de azi, care se mulţumesc şi cu o remiză. Malawi trebuie să înscrie dacă vrea calificarea, dar se poate descoperi în apărare. „Ambele marchează” are cota 1,98

Biletul pe goluri din 29 martie 2021

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii