Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 3 aprilie 2021. Câştig de 370 de lei din două meciuri disputate

Biletul pe goluri din 3 aprilie 2021. S-a terminat pauza de meciuri internaţionale, revenim la campionatele interne. Vă propunem un bilet de două meciuri şi un câştig potenţial de 370 de lei. Jucăm în Italia şi Franţa, în partidele candidatelor la titlul de campioană.

Directele se termină GG3+

Biletul pe goluri din 3 aprilie 2021. Bologna – Inter începe la 21:45, în etapa 29 din Serie A. Oaspeţii sunt liderul la zi şi principalul candidat la titlu. Inter are 6 puncte peste AC Milan şi un meci mai puţin. De partea cealaltă, Bologna e lipsită de griji la jumătatea clasamentului, pe locul 11. N-are şanse la Europa, n-are emoţii cu retrogradarea. Lui Inter i-a dat bătăi de cap în perioada recentă. Raportul victoriilor este 2-2 în cele mai recente meciuri, iar ultimele trei directe au avut minimum 3 goluri şi câte unul de fiecare parte. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,00.

Meciurile lui Lens sunt spectaculoase

Biletul pe goluri din 3 aprilie 2021. Lens – Lyon, de la 22:00, în etapa 31 din Ligue 1, este un meci foarte important în lupta la vârf. Lens e pe 5, loc de cupe europene, dar e presată de Marseille, Rennes şi Montpellier. De partea cealaltă, Lyon e pe 3, la 3 puncte de liderul PSG şi „secundul” Lille. Mai sunt doar 8 etape, iar fiecare punct contează. Lens e într-o formă destul de bună, 5 victorii, 5 remize şi un singur eşec în ultimele 11 meciuri din toate competiţiile. 9 dintre acestea au fost GG3+. Nici Lyon nu e zgârcită în spectacol, având 6 GG-uri în precedentele 7 jocuri. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,85.

Biletul pe goluri din 3 aprilie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii