Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 3 august 2021. Câştig de peste 300 de lei din două meciuri europene

Biletul pe goluri din 3 august 2021. Cu trei din trei echipe româneşti eliminate din primul tur în care au participat, Conference League continuă cu turul al treilea preliminar. Iar primele meciuri se joacă din această seară, de la ora 21:45.

PAOK, mare favorită

Biletul pe goluri din 3 august 2021. Bohemian – PAOK Salonic este un meci în care oaspeţii sunt favoriţi fără dubiu. Răzvan Lucescu a revenit pe banca grecilor cu care a luat titlul în 2019 şi vrea să o oprească, din nou, pe Olympiakos. Până atunci, însă, trebuie să ducă echipa în grupele europene, iar iralandezii Bohemian nu ar trebui să fie un obstacol prea dificil. Gazdele au un lot cotat la 1,4 milioane de euro, faţă de 65 de milioane, cât valorează grecii. „Peste 1,5 goluri PAOK” are cota 1,80.

Se anunţă un meci echilibrat

Biletul pe goluri din 3 august 2021. Linfield – Fola e un meci între două formaţii obişnuite să părăsească rapid Europa. Atât nord-irlandezii, cât şi luxemburghezii şi-au început aventura continentală în Liga Campionilor, dar au pierdut de la prima dublă. Linfield a fost eliminată de Zalgiris (1-3 în deplasare şi 1-2 acasă), în timp ce Fola a cedat cu Lincoln Red Imps (2-2 acasă şi 0-5 în Gibraltar). Au urmat partidele din turul doi al Conference League, când nord-irlandezii au trecut de Borac Banja Luka cu 4-0 şi 0-0, iar Fola de bieloruşii de la Soligorsk 2-1 şi 1-0. Valoric, loturile sunt echilibrate şi aşa se anunţă şi meciul. „Ambele marchează” are cota 1,74.

Biletul pe goluri din 3 august 2021

Biletul pe goluri din 3 august 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate