Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 3 iunie 2020. Avem nevoie de 6 reuşite în 3 meciuri pentru un profit de 225%

Biletul pe goluri din 3 iunie 2020. Trei partide din această seară ne pot aduce un profit de 225%. Mizăm pe goluri în Germania, Austria şi Portugalia: liderii la zi în două dintre campionate trebuie să marcheze de cel puţin două ori, iar în cel de-al treilea meci, echilibrul ar putea aduce reuşite de ambele părţi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Werder nu poate ţine poarta curată la nesfârşit

Biletul pe goluri din 3 iunie 2020. Primul duel este cel dintre Werder Bremen şi Eintracht Frankfurt, de la 21:30, în Bundesliga. Bremen e penultima şi nu a mai luat gol de trei etape. E foarte puţin probabil să-şi continue seria, mai ales că Frankfurt a demonstrat că poate înscrie oricui. Oaspeţii au marcat 10 goluri în cele 4 partide de la reînceperea campionatului, încasând 12, semn că nu stau prea bine în apărare. „Ambele marchează” are cota 1,56.

Salzburg, 2 goluri/meci în ultimele 4 „directe”

Biletul pe goluri din 3 iunie 2020. La vecinii austrieci, Salzburg primeşte vizita lui Rapid Viena, tot de la 21:30. Gazdele sunt liderul campionatului şi se simt foarte bine în confruntările cu Rapid. În ultimele 4, a marcat de fiecare dată de două ori, chiar dacă a avut nevoie de 120 de minute în ultima „directă” din Cupă. Rapid e pe podium, pe locul 3, şi e neînvinsă în 2020, dar nu a mai jucat din martie, pe când adversarul s-a „încâlzit” deja cu un meci de Cupă, 5-0 cu Lustenau. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 1,37.

FC Porto nu-şi permite paşi greşiţi

Biletul pe goluri din 3 iunie 2020. Ultimul meci de pe bilet marchează revenirea fotbalului portughez. De la 23:15, FC Porto merge la Famalicao, în Primeira. „Dragonii” sunt lideri, cu doar un punct peste rivala Benfica, şi nu îşi permit paşi greşiţi, mai ales cu formaţiile accesibile. Famalicao are un parcurs bun, pentru o nou-promovată – chiar excelent. E pe locul 7, departe de grijile retrogradării (21 de puncte în plus faţă de locul 17) şi foarte aproape de… Europa (1 punct faţa de la locul 5, care ar trebui să asigure calificarea, pentru că finala Cupei e între Porto şi Benfica). În tur, FC Porto a câştigat cu 3-0. „Peste 1,5 goluri oaspeţi” are cota 1,52.

Biletul pe goluri din 3 iunie 2020

+ posts

Promotii