Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 3 septembrie 2020. Profit de 250 de lei în Liga Naţiunilor

Biletul pe goluri din 3 septembrie 2020. În aceste zile, Liga Naţiunilor a acaparat fotbalul european. Astăzi este prima dintre cele şase zile de meciuri interţări, iar noi vă propunem un bilet ce are un profit potenţial de peste 250 de lei. Ambele partide de pe biletul nostru încep la 21:45 şi se joacă în Grupa 3, Liga B.

Duelul favoritelor

Biletul pe goluri din 3 septembrie 2020. Rusia – Serbia este duelul dintre favoritele grupei. Rusia a câştigat toate partidele din preliminariile Euro, cu excepţia dublei cu Belgia, în care nu a luat niciun punct. De partea cealaltă, Serbia a avut o campanie de calificare la Euro foarte slabă, încheiată pe locul 3, în spatele Ucrainei şi Portugaliei. Totuşi, sârbii au marcat cu regularitate în deplasare. În precedentele 15 meciuri „afară”, doar două formaţii au scăpat fără gol din partea Serbiei: Ucraina şi România. „Ambele marchează” are cota 1,83.

Turcia are apărare bună, iar Ungaria nu înscrie „afară”

Biletul pe goluri din 3 septembrie 2020. Turcia – Ungaria este al doilea meci al grupei şi al biletului. Turcii au avut o campanie foarte bună pentru Euro, terminând pe 2, în spatele Franţei, cu o singură înfrângere. În 10 partide, otomanii au încasat doar 3 goluri, demonstrând o apărare excelentă. Situaţia e complet diferită pentru maghiari. Cu 4 victorii şi 4 înfrângeri au terminat penultimii o grupă cu Ţara Galilor, Croaţia, Slovacia şi Azerbaijan. Mai mult, au pierdut toate cele 3 meciuri grele din deplasare, fără să reuşească să înscrie. „Ungaria nu marchează” are cota 1,95.

Biletul pe goluri din 3 septembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare