Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 30 octombrie 2020. Câștig rapid cu 3 ponturi

Biletul pe goluri din 30 octombrie 2020. Câștig rapid cu 3 ponturi. Acestea sunt de la trei meciuri din Austria 2, Austria Viena II – FC Liefering, Wacker Innsbruck – SV Horn și SV Lafnitz – Kapfenberger SV.

Biletul pe goluri din 30 octombrie 2020

  • Încercăm un nou bilet pe goluri verde cu trei meciuri din Austria 2, o ligă în care de obicei se marchează foarte mult. Primul meci de pe tichetul cu goluri din 30 octombrie 2020 este cel dintre Austria Viena II și FC Liefering. Cele două echipe ocupă locuri total opuse în clasament, gazdele sunt pe ultima poziție, în timp ce oaspeții sunt lideri. Mă aștept la un meci de peste 3,5 goluri.

Biletul pe goluri din 30 octombrie 2020

  • Al doilea duel de pe biletul de astăzi pe goluri le pune față în față pe Wacker Innsbruck și SV Horn. Ambele echipe au același golaveraj, șase goluri marcate și opt primite, dar gazdele stau puțin mai bine în clasament. Cu două puncte peste adversarii lor, se află pe locul nouă, în timp ce jucătorii de la Horn sunt pe 13. Mă aștept la peste 2,5 goluri. Așa cum cred că se va întâmpla și la partida dintre Lafnitz și Kapfenberger.
Biletul pe goluri din 30 octombrie 2020. Câștig rapid cu 3 ponturi

Biletul pe goluri din 30 octombrie 2020. Câștig rapid cu 3 ponturi

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii