Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 31 august 2020. Profit de 250 de lei în Bosnia

Biletul pe goluri din 31 august 2020 vine din campionatul Bosniei, unde avem parte de două dueluri interesante. De la 19:00, se întâlnesc o echipă care nu a câştigat până acum cu una care nu a pierdut, în timp ce, de la 21:10, se joacă între o formaţie de Europa şi o proaspăt promovată.

În directe, se marchează în ambele porţi

Biletul pe goluri din 31 august 2020. Radnik Bijeljina – FK Sarajevo începe la 19:00. Gazdele au 4 remize şi o înfrângere în primele 5 etape, trei dintre ele fiind GG. FK Sarajevo este campioana en-titre şi una dintre cele două formaţii care nu a cunoscut eşecul în acest campionat. Are doar patru partide, două victorii la zero şi două egaluri cu goluri. În precedentele 6 directe, s-au înregistrat 5 GG-uri. „Ambele marchează” are cota 1,80.

Se anunţă puţine reuşite

Biletul pe goluri din 31 august 2020. De la 21:00, se joacă Borac Banja Luka – Krupa. Gazdele au disputat 6 partide în acest nou sezon. Le-au câştigat pe cele patru de pe teren propriu (3 în campionat şi una în Europa League) şi au pierdut de fiecare dată în deplasare. Trei dintre cele 4 victorii au avut cel mult două goluri. După 5 etape, Krupa e penultima, cu 4 puncte, dintr-o victorie, un egal şi 3 înfrângeri. În niciunul dintre cele 5 jocuri nu s-au marcat mai mult de două goluri. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,97.

Biletul pe goluri din 31 august 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate