Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 31 ianuarie 2021. 4 goluri pentru o cotă 4,25

Biletul pe goluri din 31 ianuarie 2021. În această seară, 4 goluri sunt suficiente pentru o cotă de 4,25. Mizăm pe ofensivele lui Tottenham şi Monaco în deplasare la mult mai slab cotatele şi clasatele Brighton şi Nantes. Cel puţin două goluri ale oaspeţilor este pronosticul nostru în fiecare dintre cele două partide.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Tottenham l-a pierdut pe Kane

Biletul pe goluri din 31 ianuarie 2021. Brighton – Tottenham, de la 21:15, se joacă în etapa 21 din Premier League. Gazdele sunt imediat deasupra zonei roşii, fără victorie pe teren propriu în această ediţie de campionat. De partea cealaltă, oaspeţii sunt sub locurile europene, pe 6, şi tocmai şi-au pierdut cel mai important om, pe Harry Kane. Totuşi, Jose Mourinho are la dispoziţie suficient talent pentru a se impune în faţa unei formaţii ca Brighton. Cel mai probabil, vioara întâi va fi Son, sud-coreeanul ieşind deseori la rampă în momentele grele. Pe de altă parte, colabora excelent cu Harry Kane, care i-a pasat decisiv la majoritatea golurilor din acest sezon. „Peste 1,5 goluri Tottenham” are cota 2,35.

Monaco, 16 goluri în ultimele 4 runde

Biletul pe goluri din 31 ianuarie 2021. Nantes – Monaco începe la 22:00, în runda 22 din Ligue 1. Oaspeţii sunt cea mai în formă echipă din campionat, cu 4 victorii consecutive şi 16 puncte din 18 posibile în precedentele 6 etape. Dacă oaspeţii sunt pe val, gazdele plutesc în derivă. Locul 17, imediat deasupra locurilor retrogradabile şi fără succes din 8 noiembrie. Cinci înfrângeri şi 7 remize a adunat Nantes de atunci, pierzând de fiecare dată când a încasat mai mult de un gol. Monaco a dat recital în ultimele etape: câte 3 goluri marcate cu Angers, Montpellier şi Marseille şi 5 reuşite în poarta lui Lorient. Două i-a dat şi lui St. Etienne într-o remiză 2-2. „Peste 1,5 goluri Monaco” are cota 1,81.

Biletul pe goluri din 31 ianuarie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii