Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 31 octombrie 2020. Profit de 345 de lei, dacă favoriţii marchează de 3 ori

Biletul pe goluri din 31 octombrie 2020. „Fotbalul se joacă pe goluri” e o vorbă de pe la noi, care subliniază foarte bine faptul că cel mai important lucru din acest sport este golul. Şi, cu cât sunt mai multe, cu atât meciul devine mai frumos. Am ales două partide care promit spectacol, dar şi un câştig potenţial de 445 de lei.

Mechelen, decimată de coronavirus

Biletul pe goluri din 31 octombrie 2020. Club Brugge – Mechelen se joacă, de la 21:45, în etapa 11 din campionatul belgian. Gazdele nu au mai pierdut, pe teren propriu, un meci contra lui Mechelen din 2012. De atunci, au fost 7 victorii şi două remize. În acest sezon, Brugge e pe locul 2, la un punct de liderul Antwerp, şi are al doilea cel mai bun atac din ligă, 23 de goluri în 10 meciuri. De partea cealaltă, Mechelen a pierdut ultimele 3 deplasări şi, mai mult, este decimadă de coronavirus, nu mai puţin de 9 jucători fiind pozitivi. „Peste 2,5 goluri Brugge” are cota 2,12.

PSG şi-a revenit şi are „motoarele turate”

Biletul pe goluri din 31 octombrie 2020. De la 22:00, începe Nantes – PSG, în runda 9 din Ligue 1. Campioana PSG a revenit pe primul loc, după un start prost de campionat. Primele două etape au fost înfrângeri, 0-1 cu Lens şi Marseille, dar după aceea au venit şase succese consecutive. În precedentele trei, PSG a înscris 14 goluri. Nantes a evoluat bine pe teren propriu. Are două victorii, 2-1 cu Nimes şi 3-1 cu Brest, şi un egal, 2-2 cu St. Etienne. Practic, deşi a întâlnit numai formaţii din a doua jumătate a clasamentului, gazdele de azi au încasat cel puţin un gol pe meci. „Peste 2,5 goluri PSG” are cota 2,10.

Biletul pe goluri din 31 octombrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare