Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 4 aprilie 2021. Profit de 250 de lei din fotbalul latin

Biletul pe goluri din 4 aprilie 2021. Ţintim un profit de 250 de lei din două partide 100% latine. În Franţa, Marseille, care vrea în sezonul următor de Europa, are un meci, teoretic, uşor cu ultima clasată Dijon, de la 22:00. Simultan, mai la sud, în Spania, Sevilla şi Atletico Madrid se întâlnesc în etapa 29, într-un joc foarte important pentru oaspeţi.

Dijon, 10 înfrângeri la rând

Biletul pe goluri din 4 aprilie 2021. Marseille porneşte favorită cu Dijon. E pe locul 6, cu 45 de puncte, iar un succes al apropia-o la doar un punct de Lens, care a remizat cu Lyon. Marseille joacă bine acasă, are 10 puncte din 12 posibile în precedentele 4 jocuri. De partea cealaltă. Dijon e victima de serviciu, ultima clasată şi echipa care a pierdut în ultimele 10 etape. Are 19 înfrângeri în 30 de meciuri şi e deja cu gândul la Ligue 2. „Peste 1,5 goluri Marseille” are cota 1,70.

Sevilla, teren minat pentru Atletico

Biletul pe goluri din 4 aprilie 2021. Sevilla şi Atletico Madrid, alături de Real Madrid şi Barcelona, sunt cele patru echipe care vor reprezenta Spania în Liga Campionilor în sezonul viitor. Cel puţin aşa arată clasamentul. Sevilla e pe 4, dar are 9 puncte peste Villarreal şi un meci mai puţin. La 7 puncte în spatele Barcelonei şi 8 de Real (care a jucat deja în această etapă), nu speră nici la podium. În schimb, Atletico, liderul la zi, nu este la fel de sigură de poziţia în clasament. Real a bătut şi s-a apropiat la 3 puncte, Barcelona e la 4 lungimi şi are acelaşi număr de jocuri. Lupta la titlu e complicată pentru Atletico, echipă care nu îşi mai permite să facă paşi greşiţi. Dar pe terenul Sevillei a avut mereu probleme. A câştigat o singura dată în ultimele 5 vizite şi a primit gol de fiecare dată, înscriind în cele mai recente 4. „Ambele marchează” are cota 2,05.

Biletul pe goluri din 4 aprilie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii