Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 4 august 2020. Cota profitabilă: 3,54

Biletul pe goluri din 4 august 2020. Cota profitabilă de 3,54 este compusă din trei meciuri. Pariem pe Brentford FC – Fulham FC, AC Chievo Verona – Empoli FC şi Lillestrom – Sogndal IL.

Biletul pe goluri din 4 august 2020

  • Biletul pe goluri din 4 august 2020 are este compus din trei meciuri, unul din play-off-ul pentru Serie A, unul din play-off-ul pentru promovarea în Premier League şi unul din Norvegia.
  • Primul duel de pe biletul pe goluri le pune faţă în faţă pe Brentford FC – Fulham, un meci echilibrat în care, totuşi, gazdele sunt favorite. Ne aşteptăm la un meci destul de închis, mai ales în prima parte a lui, astfel încât mizăm peste 1,5 goluri.

Profit garantat cu selecţiile zilei

  • Al doilea duel este cel dintre Chievo Verona – Empoli, unde mergem tot la peste 1,5 goluri. Cele două echipe sunt de valori apropiate, oricare dintre ele poate să câştige.
  • Ultimul meci de pe biletul pe goluri din 4 august 2020 este cel din Norvegia dintre Lillestrom şi Sogndal, unde pariem peste 2,5 goluri.

Biletul pe goluri din 4 august 2020. Cota profitabilă: 3,54

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii